dijous, 22 de gener del 2009

Setmana de canvi a la Casablanca



No m'agrada ser pessimista però és molt difícil la lavor de del nou president tal i com està l'actual situació, des d'aquí li donem tot el nostre suport.

JA SE QUE HI HA MOLTA DISTÀNCIA, PERÒ PODRIA VENI PER LES TERRES DE L'EBRE!!

Jordi

_________________________________________________________



Cal dir que Obama té davant un gran repte: el de satisfer els desitjos de tots els votants i les necessitats d'aquest món, cada vegada més proper a la catàstrofe.
Les primeres impressions són bones.. Cal dir que me vaig emocionar quan vaig sentir per la tele lo del tancament de Guantanamo, pero cal tindre en compte que dels fets a les paraules hi ha un gran camí per recórrer.
Respecte a visitar les terres de l'Ebre.. me dol dir-ho però està clar on anirà si mai toca terra Catalana.. Però bueno, io en que no ens defraudi m'aconformo.

Davant molts dels problemes actuals, crec que s'hauria de posar especial interès en:
  • Solucionar els conflictes bèl·lics arreu del món i procurar la pau i l'estabilitat política (tot promulgant estats democràtics).
  • Solucionar o pal·liar els efèctes del canvi climàtic a curt termini, abans no sigue massa tard.
  • Ajudar als països subdesenvolupats a conseguir un nivell de vida digne i permetre'ls el seu autodesenvolupament sense dificultats externes.
Alguns se sorpendran de que la crisi econòmica no aparegui en aquesta llista (cal recordar que l'he elaborat io i es totalment subjectiva, i que no tinc cap mena d'estudis de política, demografia ni pareguts). Doncs be, crec que se li està donant massa importància, és ben sabut que l'economia es cíclica i no podem concebre períodes de prosperitat econòmica sense els seus conseqüents períodes de crisi. Cal ajudar a resoldre la crisi quan mes aviat millor, però sense exagerar ni oblidar altres problemes aparentment menys imporants.

Per acabar, dir que desitjo i espero que el poder no li pugi al cap i que d'aqui 8 anys (són 8 anys no? io de política no n'entenc i menos americana..) pugui deixar el carrec viu i amb molta gent satisfeta.

David Barreda

4 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

la veritat tindrà una gran faenada!

Anònim ha dit...

vaia merda de bloc.aki la gen no coneix lo nom "ACTUALITZAR" o que????
aspavil xeics!!que esteu perden espectacio

Pau ha dit...

Espectacio? quina espectacio? si no actualitzem es perque el bloc ia no el mira ni m'aiaia xDDDD

Pau ha dit...

Tot i aixi, gracies per pasarte e? xD

Procedència de les visites